about

Over Ons

Deel dit artikel

Jouw reis verdient een topchef

Iedereen kan pasta koken. Maar zonder de juiste ingrediënten, de beste kruiden en het voortdurend bijschaven en leren, zal jouw pasta nooit smaken zoals die van een topchef. En laat ook dat bij reizen net hetzelfde zijn. Je kunt online een reis boeken, maar de kennis en ervaring van een echte reisadviseur zijn – zeker in deze tijden - meer dan goud waard.

Wat wij beloven

  • We luisteren naar jouw reiswensen
  • We zoeken de juiste ingrediënten en kruiden bij elkaar en stellen je een reis voor waar je nog lang met plezier aan terugdenkt.
  • We nemen je alle zorgen uit handen. We informeren en begeleiden je van bij het voorstellen van de reis tot wanneer jij terug thuiskomt.  
  • Reisburo Noorderkempen is een TUI Expert kantoor. Dat betekent dat we de producten van TUI goed kennen en we je over jouw TUI vakantie perfect kunnen adviseren. 

Een familieteam

Bij ons kom je niet terecht in een anoniem callcenter maar in ons warm reiskantoor. Door de jaren heen kennen we onze klanten door en door. En we hoeven je daarbij niet te vertellen dat we dus vaak al vooraf weten of jij je pasta het liefste ‘al dente’ hebt of liever nog wat zachter. Of jij liever logeert in een charmant en klein hotelletje of dat jij helemaal tot rust komt in een hotel met sportmogelijkheden en wellness. Of jij een echte roadtripper bent, het liefste met het vliegtuig op reis gaat, een safari lover bent, of iemand die gewoon graag eindelijk wat rust en dolce farniente wil op het strand.  

Erna, Tim en Jef staan voor je klaar met het beste reisadvies.

Garanties

Ons reisbureau en de partners waar wij mee werken zijn verzekerd tegen financieel onvermogen. Dit betekent dat jouw geld altijd in veilige handen isDaarnaast zijn we ook lid van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus en van Selectair. Selectair is een samenwerkingskoepel van meer dan 100 onafhankelijke en zelfstandige reisbureaus in België. Doordat we samen reizen inkopen, bedingen we bij onze leveranciers de beste prijzen en voorwaarden. We zijn echter niet gebonden aan bepaalde partners, luchtvaartmaatschappijen of leveranciers. Wanneer we jou iets aanbevelen, zijn we daarin onafhankelijk en kun jij erop rekenen dat we dat voorstellen wat het beste bij jou en je medereizigers past.

#Reisgerust #winkelhier #ikReisGerust #ikkooplokaal #ReisBewust

Welkom

Wil jij graag je reisplannen met ons bespreken?

Ons reiskantoor is open van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur.  Op zaterdag kun je bij ons terecht van 09.30 uur tot 12.30 uur.

Blader doorheen onze website op zoek naar inspiratie, kom langs, of maak een afspraak voor jouw droomreis op maat. 

Bel ons op 014/63.30.73 of mail ons meteen!


Tim helpt je graag verder
Tim helpt je graag verder

Tim helpt je graag verder

Selectair Reisburo Noorderkempen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldstraat 53
2330 Merksplas