Dagtrip: Champagneproeverij in Reims

Groepsreizen

De Champagnestreek ligt in noordoostelijk Frankrijk. Reims is de metropool en focus van gerenommeerde Champagnehuizen. Deze kunststad biedt vele historische bezienswaardigheden zoals de kathedraal, de basiliek St Rémi, de Porte Mars, le Palais du Tau… Wie Champagne zegt, denkt uiteraard direct aan de gelijknamige godendrank.

Vertrek per autocar vanuit Affligem

Dit is een begeleide reis per autocar. We vertrekken om 7u in Affligem op onze centrale opstapplaats. Wie wil, kan daar zijn wagen achterlaten op onze private en afgesloten parking (€1/dag per wagen). 
 
Dit is een begeleide reis per autocar. We vertrekken om 7u in Affligem op onze centrale opstapplaats. Wie wil, kan daar zijn wagen achterlaten op onze private en afgesloten parking (€1/dag per wagen). <br />
 

Voormiddag

Vertrek om 7u uit Affligem. Via Cambrai naar Urvillers, koffiepauze. Via Reims en de heuvelachtige “Route Touristique du Champagne” naar Chamery voor rit met het toeristentreintje door de wijngaarden en het dorpje. Bezoek en proeverij in een Champagnekelder. Aperitief en viergangen middagmaal. <br />
 
Vertrek om 7u uit Affligem. Via Cambrai naar Urvillers, koffiepauze. Via Reims en de heuvelachtige “Route Touristique du Champagne” naar Chamery voor rit met het toeristentreintje door de wijngaarden en het dorpje. Bezoek en proeverij in een Champagnekelder. Aperitief en viergangen middagmaal. 
 

Namiddag

Naar Reims, “le sourire de l’Europe” en kroningsstad van de Franse koningen. Bezoek aan de kathedraal Notre Dame de Reims. Vrije tijd in het centrum van Reims. Om 17u terugreis naar Cambrai en Valenciennes. Via Mons naar Affligem. Aankomst omstreeks 21u.
Naar Reims, “le sourire de l’Europe” en kroningsstad van de Franse koningen. Bezoek aan de kathedraal Notre Dame de Reims. Vrije tijd in het centrum van Reims. Om 17u terugreis naar Cambrai en Valenciennes. Via Mons naar Affligem. Aankomst omstreeks 21u.

Meer weten?

Geïnteresseerd in deze dagtrip voor wijnliefhebbers? Vraag ons dan gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte. Liever persoonlijk? Kom dan langs om de reis te bespreken. Handig om te weten: dit is een begeleide groepsuitstap met 2 vaste afreisdata: 15/06/2019 en 07/09/2019. Leg dus snel je plaatsje vast. 

Rantour
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

99

per persoon
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Het vervoer per luxe autocar
  • Rantour reisleiding
  • Rit met toeristentreintje
  • Bezoek en proeverij Champagneproducent
  • Aperitief en viergangen middagmaal, ¼ wijn, water en koffie
  • Koffie te Urvillers
  • Facultatieve inkomgelden
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.