Wij zijn er voor je

Wij zijn er voor je

Deel dit artikel

Update reizen - Covid-19 - 19 april 2021 

Het verbod op niet-essentiële reizen is opgeheven. We kunnen dus weer gaan reizen. Het wordt nog een zomer met testen en voorwaarden. Maar wij zijn ervan overtuigd dat reizen veilig kan als je ook op vakantie de maatregelen naleeft. 

We zijn er voor je!

Net zoals we al maanden doen, zullen we ook nu onze klanten die kunnen en willen reizen met plezier bijstaan! De wereld is te mooi om niet te verkennen. 

  1. We zoeken samen een vakantie waar jij je veilig bij voelt. 
  2. We bereiden je vakantie nauwgezet voor en volgen alles voor je op.
  3. Ook tijdens je reis kan je op ons rekenen als er vragen zijn.

Om te weten naar waar je kan reizen en onder welke voorwaarden wordt er gewerkt met kleurcodes. Hier lees je er meer over. 

Er wordt volop gewerkt aan het updaten van de reisprogramma's op onze website, maar omdat we vaak nog wachten op info van onze leveranciers loopt dit vertraging op.  Zie je  een reisprogramma waarbij jij meteen wegdroomt? Contacteer ons dan gerust! 

WINTERVAKANTIES 

Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, La Palma, Madeira, Kaapverdië en de Costa Blanca zijn bij TUI al boekbaar tot 10 januari. Liever op de skilatten? Die zijn al boekbaar tot de paasvakantie. Iedereen heeft lang moeten wachten op vakantie, dus we verwachten toch wel dat er snel geboekt zal worden voor deze periodes.

En het allerbelangrijkste: wie tijdig boekt geniet van mooie vroegboekvoordelen én een ruime keuze!

Wij blijven NA AFSPRAAK open van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur! Bel of mail ons voor je afspraak. Je kan altijd snel bij ons terecht!

  • 014/63 30 73
  • info@reizennoorderkempen.be

"Toasten op vakantie op een zonovergoten terras!" Daar kijken we samen met jou naar uit!

Jef, Tim en Erna 


Tim helpt je graag verder
Tim helpt je graag verder

Tim helpt je graag verder

Selectair Reisburo Noorderkempen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldstraat 53
2330 Merksplas