Info-avond roadtrips in de USA en CANADA

Info-avond roadtrips in de USA en CANADA

Deel dit artikel

De Verenigde Staten en Canada bieden énorm gevarieerde landschappen waar bergen, meren, gletsjers, woestijnen, bossen en stranden elkaar afwisselen. Met tussendoor een stop in bruisende steden, om te genieten van de architectuur en city life. En altijd een streepje muziek als soundtrack van je roadtrip.

Droom jij ook al lang van zo'n roadtrip? Dan nodigen we je graag uit op onze infoavond op 19 januari bij Thomas More in Turnhout in samenwerking met onze USA en Canada partner. Tijdens deze avond kan je zelfs een echte camper (type C25) bezichtigen. 

Deze infosessie is helemaal gratis, maar inschrijven is noodzakelijk omdat de plaatsen beperkt zijn. Wil je er graag bij zijn? Stuur ons meteen een mail op info@reizennoorderkempen.be of bel ons op 014/63.30.73 

Locatie: 

 • 19/01/23 - Turnhout
  Thomas More Hogeschool, Campus Blairon 800, 2300 Turnhout

Programma

Zaal 1

 • 19u30 - 20u20: West-Canada (Alberta - British Columbia)
   Tijdens deze voorstelling lichten we ook uitgebreider het verschil toe tussen een roadtrip met camper, of een roadtrip met huurwagen + hotel, en geven we tips & tricks.
 • 20u30 - 21u20: het zuidwesten van de USA: de grote parken en wereldsteden zoals LA en San Francisco (Arizona - Utah - Nevada - California)
   Tijdens deze voorstelling lichten we ook uitgebreider het verschil toe tussen een roadtrip met camper, een roadtrip met campervan of een roadtrip met huurwagen + hotel, en geven we tips & tricks.
 • 21u30 - 22u20: Oost-Canada (Ontario & Québec)
   

Zaal 2

 • 19u30 - 20u20: het zuiden van de USA (Tennessee - Kentucky - Mississippi - Louisiana - Alabama)
 • 20u30 - 21u20: het noordwesten van de USA (Oregon - Washington - North & South Dakota - Wyoming - Montana - Idaho)
 • 21u30 - 22u20: Capital Region (Washington DC - Virginia - Maryland), New York & New England

Bezoek een Amerikaanse camper

Alle rondreizen in Amerika en Canada kan je maken met een huurwagen, waarbij je in hotels verblijft. Sommige routes in de USA kan je ook doen met een campervan.

Hou je vooral van contact met de natuur en het comfort van je eigen huis op wielen, dan is een camper jouw beste keuze, zowel voor USA als voor Canada. Er is een geschikte camper voor elk reisgezelschap, van 2 tot 7 personen.

Tijdens de infoavond zal er een camper klaar staan om te bezichtigen. Dit is eentje van het populaire type C25, met voldoende slaapplaatsen voor max. 4 volwassenen en 1 jong kind. Je kan de camper vrij komen bekijken. 

In de reisvoorstellingen 'West-Canada' (19u30) en het zuidwesten van de USA (20u30) wordt er meer uitleg gegeven over het roadtrippen met de camper.

Meer info

Wil je graag meer weten over deze info-avond? Of je kunt niet wachten om te beginnen brainstormen en plannen? Contacteer ons gerust voor een afspraak! 

De USA en Canada zijn prachtige bestemmingen waarvan je terugkomt met een koffer vol mooie herinneringen!

Contact: info@reizennoorderkempen.be - 014/63.30.73

Roadtrips

Cruisen met een camper doorheen de USA en Canada! Campers boek je best op tijd! Prijzen stijgen wanneer de beschikbaarheid kleiner wordt. Meer info in ons reiskantoor!

Tim helpt je graag verder
Tim helpt je graag verder

Tim helpt je graag verder

Selectair Reisburo Noorderkempen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldstraat 53
2330 Merksplas