Cruisevakanties

Cruisevakanties

Deel dit artikel

Wij zijn fan van cruisevakanties. Daar zijn veel redenen voor. Zonder in- en uitpakken ontdek je een waaier aan bestemmingen. Je geniet van de uitgebreide gastronomie en uitstekende service. De vele faciliteiten aan boord maken dat je je er geen seconde verveelt. 

Er zijn cruises voor iedereen. Van kleinere schepen tot mega schepen, luxecruises, zeilschepen, expeditiecruises en riviercruises. Legt de ene cruisemaatschappij meer het accent op animatie en sport aan boord, dan zet de andere meer in op de bestemmingen, gastronomie en zelfs cursussen. 

We maakten zelf al meer dan 25 cruises en hebben dus veel ervaring op de teller. Wij beloven je dat we die cruise kunnen voorstellen die bij jou past. Zelfs voor ervaren cruisereizigers vinden we iets nieuws. 

Benieuwd? Maak een afspraak in ons kantoor, of doe inspiratie op in ons cruise-aanbod. (Tip: met de filter in de linkerkolom stel je je reisdatum en voorkeuren in)

 

Tim helpt je graag verder
Tim helpt je graag verder

Tim helpt je graag verder

Selectair Reisburo Noorderkempen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldstraat 53
2330 Merksplas