Luxe hotel in het hart van Warschau

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Dit opmerkelijke hotel is gelegen in het hart van Warschau, langs de Koninklijke route en op wandelafstand van de Oude Stad, het Koninklijk Paleis, het Nationaal Theater en Operahuis. Kortom, een zeer prestigieuze ligging in de stad. Sinds 1901 is dit het meest gedistingeerde hotel in Warschau met een majestueuze neo-renaissancegevel en zeer romantische interieurs.

Het hotel

<p style="text-align: justify;">Hotel Bristol is opgericht door Ignacy Jan Paderewski, de beroemde pianist en politicus. Het gebouw vormt een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van Warschau. Het hotel combineert geschiedenis met moderne en luxueuze faciliteiten. Je verblijft aan de oude koninklijke route en naast het presidentieel paleis. Het hotel heeft een majestueuze gevel in neorenaissance stijl. Het romantische interieur is voorzien van een aantrekkelijk art-decostijl. </p>

Hotel Bristol is opgericht door Ignacy Jan Paderewski, de beroemde pianist en politicus. Het gebouw vormt een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van Warschau. Het hotel combineert geschiedenis met moderne en luxueuze faciliteiten. Je verblijft aan de oude koninklijke route en naast het presidentieel paleis. Het hotel heeft een majestueuze gevel in neorenaissance stijl. Het romantische interieur is voorzien van een aantrekkelijk art-decostijl. 

De kamers

<div style="text-align: justify;">Het hotel herbergt 168 uitstekende kamers en 38 luxueuze suites, een mix van comfort en discrete elegantie met subtiele kleuren, state-of-the-art technologie, hoge plafonds en charmante uitzichten. De interieurs werden ontworpen door de bekende Londense ontwerper Anita Rosato en combineren de elegantie van de art deco-stijl met eigentijdse luxe. Alle kamers en suites hebben uitzicht op de Koninklijke Route, op een rustig park in de omgeving of op de groene binnenplaats van het hotel. Je kan ook genieten van een prima uitgeruste marmeren badkamer. Niet te evenaren en absolute topper van dit hotel is de prestigieuze Paderewski Suite.</div>
Het hotel herbergt 168 uitstekende kamers en 38 luxueuze suites, een mix van comfort en discrete elegantie met subtiele kleuren, state-of-the-art technologie, hoge plafonds en charmante uitzichten. De interieurs werden ontworpen door de bekende Londense ontwerper Anita Rosato en combineren de elegantie van de art deco-stijl met eigentijdse luxe. Alle kamers en suites hebben uitzicht op de Koninklijke Route, op een rustig park in de omgeving of op de groene binnenplaats van het hotel. Je kan ook genieten van een prima uitgeruste marmeren badkamer. Niet te evenaren en absolute topper van dit hotel is de prestigieuze Paderewski Suite.

Faciliteiten

<div style="text-align: justify;">De spa bestaat uit een mooie ontspanningsruimte, een binnenzwembad, een fitnessruimte, een sauna en een stoombad. Er wordt een scala aan schoonheidsbehandelingen aangeboden, zoals revitaliserende, verzachtende en verbeterende gezichtsbehandelingen. De medewerkers van de 24-uursreceptie kunnen je helpen met het regelen van een huurauto en rondleidingen door de stad. Verder biedt het hotel banketfaciliteiten voor bruiloften en andere speciale gelegenheden. Vervoer vanaf de luchthaven per limousine (Mercedes S-klasse en Mercedes E-klasse) kan worden geregeld mits toeslag. </div>
De spa bestaat uit een mooie ontspanningsruimte, een binnenzwembad, een fitnessruimte, een sauna en een stoombad. Er wordt een scala aan schoonheidsbehandelingen aangeboden, zoals revitaliserende, verzachtende en verbeterende gezichtsbehandelingen. De medewerkers van de 24-uursreceptie kunnen je helpen met het regelen van een huurauto en rondleidingen door de stad. Verder biedt het hotel banketfaciliteiten voor bruiloften en andere speciale gelegenheden. Vervoer vanaf de luchthaven per limousine (Mercedes S-klasse en Mercedes E-klasse) kan worden geregeld mits toeslag. 

Eten en drinken

<div style="text-align: justify;">Het beroemde Marconi restaurant serveert klassieke Italiaanse keuken (seizoensgebonden gerechten), maar ook Poolse keuken, waaronder de bekende eend met gekarameliseerde appel. In het Café Bristol, een Café in typisch Weense stijl, kan je terecht voor heerlijk verse koffie, gerafffineerde desserts en lichte gerechtjes. In de Bristol Wine Bar kan je wijnen proeven uit de beroemdste wijngaarden ter wereld. Men biedt er ook een selectie van heerlijke snacks. Tenslotte is er de Column Bar, een Art-nouveau meesterwerk met intieme sfeer waar men uistekende gerechtjes opdient. </div>
Het beroemde Marconi restaurant serveert klassieke Italiaanse keuken (seizoensgebonden gerechten), maar ook Poolse keuken, waaronder de bekende eend met gekarameliseerde appel. In het Café Bristol, een Café in typisch Weense stijl, kan je terecht voor heerlijk verse koffie, gerafffineerde desserts en lichte gerechtjes. In de Bristol Wine Bar kan je wijnen proeven uit de beroemdste wijngaarden ter wereld. Men biedt er ook een selectie van heerlijke snacks. Tenslotte is er de Column Bar, een Art-nouveau meesterwerk met intieme sfeer waar men uistekende gerechtjes opdient. 

Meer weten?

Wil jij Warschau ontdekken vanuit dit prachtige, prestigieuze hotel, waar kunst en elegantie hand in hand gaan? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Zoek je een ander hotel in Warschau, of een gelijkaardig hotel in een andere stad? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Transeurope
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

133

per persoon per nacht
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • overnachting in het hotel
  • transport
  • ontbijt 
  • eigen uitgaven 
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.