Kroatië cruise

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Deze kustcruise is jaar na jaar een voltreffer! De regio heeft een gevarieerd aanbod bezienswaardigheden. Denk maar aan de oude stadsmuren van Dubrovnik, de baai van Kotor, de spectaculaire watervallen van Krka en het Romeins paleis in Split.

De reis wordt des te specialer omdat je meevaart met een gezellig schip op mensenmaat. La Belle de l’Adriatique biedt plaats aan 198 gasten. Door zijn kleinere omvang vaart het schip langs pittoreske baaien en prachtige eilanden waar grote cruiseschepen nooit komen. Bovendien geniet je van een all-inclusive formule, met volpension, dranken en excursies inbegrepen! Gedurende de volledige reis gaat er een Nederlandstalige reisbegeleider mee.

De vertrekdatum van deze begeleide cruise is 10 oktober 2019.
 

Jouw reisschema

Dag 1

Brussel - Dubrovnik

Vlucht naar Dubrovnik samen met de begeleider. Transfer naar het schip en inscheping. ’s Avonds is er een welkomstcocktail. Na het diner kan je nog een avondwandeling maken doorheen Dubrovnik, één van de meest prachtige steden aan de Adriatische Zee.

 

Dag 2

Dubrovnik

In de voormiddag is er een optioneel geleid bezoek aan Dubrovnik. De stadsmuren dateren uit de middeleeuwen en zijn op sommige plaatsen tot 25m hoog! Het centrum telt talloze historische gebouwen. In de namiddag ben je vrij om de stad verder te verkennen.

 

Dag 3

Mljet - Korcula

Vandaag bevinden we ons in Mljet, een schitterend eiland voor de Kroatische kust. Ontdek de weelderige natuur tijdens een optioneel bezoek aan het nationale park. Daarna vaart het schip naar het buureiland Korcula. Het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan wanneer je rondwandelt tussen de vele waardevolle historische gebouwen. ’s Avonds is er een folkloreavond aan boord, waarbij lokale dansers een traditionele sabeldans opvoeren!

 

Dag 4

Sibenik

In de ochtend varen we door een buitengewoon landschap, langs de eilanden Hvar, Brac en Split. In de namiddag ontdekken we Sibenik, de oudste Slavische stad aan de Adriatische Zee. Per autocar rij je vervolgens naar de spectaculaire watervallen van Krka, waar het water in 17 trappen naar beneden stroomt.
 

Dag 5

Trogir - Split

Trogir is een ware parel met haar doolhof van straatjes doorspekt met trappen en doorgangen. De stad wordt als Werelderfgoed door Unesco beschermd. 's Middags varen we naar Split. We krijgen een rondleiding door het Romeinse paleis van keizer Diocletianus. Vrije avond in Split.

 

Dag 6

Hvar - Vis

Het Saint-Tropez van Kroatië, zo wordt Hvar vaak genoemd. In de zomermaanden bezoeken vele yachten deze charmante badplaats met een oud stadscentrum. ‘s Middags bezoeken we Vis, een onbekende parel met ongerepte landschappen en een grillige kustlijn met tal van kreken en grotten. ’s Avonds bereidt de chef-kok een heerlijk galadiner, genieten geblazen!

Dag 7

Kotor

In 2016 zette de reisgids Lonely Planet Kotor op nummer 1 in de ranglijst van mooiste bestemmingen. Kotor heeft namelijk een spectaculaire baai. De zee dringt kilometers ver in het land door en vormt zo ontelbare baaien en inhammen, vergelijkbaar met de fjorden. Omwille van dit buitengewone landschap is Kotor beschermd Werelderfgoed van Unesco.

 

Dag 8

Dubrovnik

Ontbijt aan boord, gevolgd door de ontscheping. We gaan naar de luchthaven en keren terug naar België.
 
SelectTogether Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2295

per persoon, inclusief transfers
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Vluchten Brussel - Dubrovnik heen/terug in economy class
 • Transfers H/T: luchthaven – haven - luchthaven
 • Verblijf in het gekozen type hut
 • Cruise in uitgebreid volpension
 • Dranken in het restaurant en de bar
 • De 8 excursies vermeld in het programma
 • Nederlandstalige begeleiding (bij min. 15 deelnemers)
 • Gratis WiFi aan boord
 • Havengelden, BTW en Garantiefonds Reizen
 • Verzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Dranken van de champagne- en wijnkaart
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.