Autorondreis: The Good Old England

Autorondreis: The Good Old England

  • € 0

  • Geen transport inbegrepen

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Een prachtige reis die u meeneemt langs de meest geliefde steden van Engeland, naar plaatsen waar de tijd lijkt stil te staan. Dwaal door de straatjes in het historische centrum van Canterbury, volg landelijke wegen langs pittoreske dorpen, maar wandel ook eens door de universiteitsstad Cambridge. Geniet van de romantische dorpjes in de Cotswolds, van Stonehenge, van beroemde kathedralen en kastelen of romantische tuinen. Dit is het Engeland van de ansichtkaarten, het land van de kleurrijke tuinen, imposante kastelen, scheve vakwerkhuizen en Shakespeare.

Inbegrepen

Een reisgids en landkaart 'Engeland' en een documentatiemap.
Praktisch

Praktisch

Inclusief

8 overnachtingen met ontbijt, een reisgids en landkaart 'Engeland' per dossier, een documentatiemap en bijdrage Garantiefonds Reizen.

Exclusief

vervoer, inkomgelden, maaltijden, persoonlijke uitgaven en verzekeringen.

Meer informatie

Opgelet: Sinds 1/10/21 is een internationaal paspoort vereist voor alle reizigers die naar het Verenigd Koninkrijk reizen.

Overnachtingen
Gallia biedt deze reis aan in 2 versies: verblijf in B&B's of in hotels

Verblijf bij particulieren:
Je verblijft 8 nachten bij particulieren in B&B's of in kleine Inns zoals Clare Ellen Guesthouse of Harriet House in Canterbury, The Kings Head in Cambridge, Moss Cottage in Stratford en Bay Lodge Guesthouse, The Langstons Guesthouse Eastbourne of gelijkaardig. Er wordt steeds een kamer met bad of douche en ontbijt gereserveerd. De B&B's liggen tot 20 km van de vermelde overnachtingsplaatsen.

Logementsmix met Hotels en Inns
Je verblijft in hotels of Inns zoals Evenhill Inn, Hallmark Hotel, Clayton Hotel of Royal Cambridge, Villare Stratford, The Old Mill of Dorian House in Bath of gelijkaardig. De hotels en inns liggen niet altijd in het centrum van de aangeduide plaats.
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Autorondreis: The Good Old England

Autorondreis: The Good Old England

  • € 0

Vraag een offerte aan
Tim helpt je graag verder
Tim helpt je graag verder

Tim helpt je graag verder

Selectair Reisburo Noorderkempen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldstraat 53
2330 Merksplas